Qualitat

AVANTIS considera la Qualitat com un factor essencial per a l’èxit de l’empresa i que totes i cadascuna de les persones de l’organització són necessàries i responsables de la funció que realitzen.

Per aquest motiu, Avantis està certificada en la ISO 9001:2015, amb la que busca estar enfocada en la millora contínua per assolir l’excel·lència.


L’objectiu de la formació que s’imparteix a AVANTIS segueix les següents directrius:
  • Garantir la formació integral de l'alumnat a través de la seva maduració intel·lectual, humana i cristiana.
  • Promoure en cada alumne una sèrie de d'habilitats creatives, sempre a partir del desenvolupament de l'esperit crític i de l'aprendre a aprendre.
  • Facilitar un corpus de coneixements que afavoreixin la seva inserció professional.
  • Assegurar que mitjançant la planificació, execució, control i avaluació dels serveis formatius que s’imparteixen es compleixin els requisits i es millori contínuament.
  • Assegurem el compliment dels requisits legals i reglamentaris establerts pel Departament d’educació, pels nivells que s’imparteixen; així com tots els requisits legals que siguin d’aplicació al centre.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes