Menjador

Menjem sols, menjem de tot

Avantis disposa de cuina pròpia i un equip de professionals qualificats per oferir un servei de qualitat i una alimentació equilibrada. Ens adaptem a dietes específiques, per exemple en casos d'al·lèrgies o intoleràncies. Enfoquem l'hora de menjar com una gran oportunitat per a educar. Ajudem els alumnes a aprendre a menjar sols, a esforçar-se per menjar de tot -independentment de les preferències personals- i a comportar-se correctament a taula.

Tenint en compte la "Guia d'alimentació saludable en l'etapa escolar" del departament de Salut, s'han introduït els següents canvis en els menús d'aquest curs escolar 2021-2022:

- El pà serà integral.
- Si el primer plat inclou carn, peix o ou el segon ja no cal que en dugui. Per aquest motiu, alguns plats que són complets com, per exemple, canelons, paella, guisat de llegums, pasta a la bolonyesa, es poden acompanyar d’amanides, cremes d’hortalisses, brous, etc.

Descarregar la Guia d'alimentació saludable en l'etapa escolar AQUÍ
Truca a la Secretaria de Pineda. 93 263 79 90
  • Certificat de qualitat ISO 9001:2015
  • Anàlisi de Risc i Punts Crítics
  • Control de traçabilitat
  • Instal·lacions d'última generació per a la restauració col·lectiva
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes