Preinscripció curs 21-22

Dates per a la preinscripció:
  • Intanfil: del 15 al 24 de març.
*Recomanem formalitzar-la els 3 primers dies per tal de tenir temps, si fóra necessari, de poder modificar o completar alguna dada.

Aquest any el procediment es realitzarà de forma telemàtica: en suport electrònic -certificat digital, Cl@ve, idCat mòbil o T-CAT- o informàtic a través de la web. La utilització del certificat digital, aquells que el tingueu, simplifica molt el tràmit.

Us facilitem el seu codi de centre d'Avantis, dada necessària per realitzar la preinscripció a la nostra escola per a P4 i P5.

Codi de centre Avantis: 08063485


Us recordem els tres enllaços que us facilitaran aquest procés. Si us sorgís qualsevol dubte, podeu trucar a l'escola (93.263.79.90) de 9 a 14 hores i preguntar per la Sofia Soriano, qui us ajudarà a resoldre´ls, o enviar-li un correu electrònic a s.sorianol@pineda.es.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes