Qui som

Avantis és el centre d'educació infantil de Pineda i Xaloc, està situat al costat de tots dos col·legis, a la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a nens i nenes des dels 0 als 6 anys, consta d’un tram privat que correspon a la Llar d’Infants (alumnes de 0 a 2 anys) i d’un tram concertat, el Parvulari, per a alumnes de 3 a 6 anys.
 
 

La nostra meta és contribuir a la felicitat dels vostres fills i al desenvolupament del seu potencial

La nostra meta és acompanyar-vos, recolzar-vos i orientar-vos en el vostre projecte familiar, contribuint a la felicitat dels vostres fills i al desenvolupament de tot el seu potencial. Combinant l'exigència amb el carinyo, els ajudem a créixer amb seguretat personal i a evolucionar, pas a pas, en el camí de l'autonomia i del procés de maduresa.

El projecte que oferim es centra en la persona i té en compte tots els seus aspectes. Els afectes, sentiments i emocions tenen un paper essencial en l'aprenentatge; per això el desenvolupament cognitiu i el motriu van completament lligats a l'afectiu, social i transcendent de cada nen i cada nena.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes