Quant aprenem de la naturalesa quan sortim a descobrir-la!

8.11.2021

De P-3 a P-5 vam anar a la granja d'excursió!

El divendres 29 d'octubre, els alumnes de P-3, P-4 i P-5 vam marxar a diferents granges a endinsar-nos en la natura i a conèixer, de més a prop, als animals.

Els alumnes de P-3, vam gaudir molt de la natura, ens vam familiaritzar amb els elements de la tardor i vam conèixer als nostres companys i a les mestres en un entorn diferent.

Els de P-4 vam gaudir de la visita a La Granja Les Pedreres i de l'activitat sensorial organitzada. Vam experimentar i manipular les textures dels diferents tipus de menjar dels animals. Vam aprendre el vocabulari típic del món ramader i vam gaudir del prat i la natura explorant nous jocs.

Pel que fa als de P-5, vam anar a la Granja Can Pere, a Sant Pere de Ribes! Vam fer una ginkana ambientada en tribus índies, vam visitar la granja i vam recollir plantes aromàtiques. Cadascú ens vam portar la nostra bosseta d'olor.
Noticies recents
Així tenim cura de l'hort d'Avantis

Així tenim cura de l'hort d'Avantis

Hi anem un cop per setmana
La Keila arriba a Avantis!

La Keila arriba a Avantis!

La gosseta del projecte Dog's&Friends va venir a conèixer els alumnes, per primera vegada, a l'escola
Experta en Psicomotricitat a Llar d'Infants

Experta en Psicomotricitat a Llar d'Infants

A la Llar d'infants de l'escola tenim una experta en Psicomotricitat que cada dilluns ens imparteix una classe especialitzada.
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes