Avantis es subscriu al Projecte Guay-fi, de la Fundació "Aprendre a Mirar"!

19.5.2021

L’objectiu del projecte és posar a l’abast de pares, mares i mestres un conjunt d’iniciatives i activitats variades que ens ajudin a no recórrer a l’ús de dispositius mòbils o digitals

Desde Avantis ens hem subscrit al projecte Guay-fi, de la Fundació Aprendre a Mirar, en concret per als alumnes i famílies de P-5.

L’objectiu del projecte és posar a l’abast de pares, mares i mestres un conjunt d’iniciatives i activitats variades per poder fer a casa, a l’aire lliure o inclús quan es viatja en cotxe, sense que haguem de recórrer a l’ús de dispositius mòbils o digitals.


Dimecres 2 de juny, a les 19h, a la reunió de pares del tercer trimestre, Rosa Maria Aguilar, responsable d’aquest projecte, ens parlarà de “Pantalles, aprenentatge i cervell infantil” i ens explicarà la utilització d’alguns recursos, uns per l’aula i d’altres per gaudir en família. Mentrestant, s’entregarà a cada família un “Kit de supervivència”. Aquest Kit facilitarà el joc en els moments en els quals, a vegades, recorrem als mòbils i a les pantalles per “entretenir” els més petits.


El Kit es donarà al nen/a el dia de l’entrevista trimestral amb la tutora, després d’haver parlat del material que inclou, per intentar treure el màxim profit.
Noticies recents
Arreveure!

Arreveure!

Els més grans d'Avantis s'acomiaden de nosaltres i comencen una nova etapa a Pineda i a Xaloc
Natura a tot color!

Natura a tot color!

Mercedes Flores, pintora fauvista-expressionista, ens ajuda a fer un quadre replet de flors als alumnes de P-5
El Pas d'Estendard

El Pas d'Estendard

Un dia molt emotiu tant per les nostres alumnes de P-5 d'Avantis com per les de 2n de Batxillerat de Pineda
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers l'única finalitat dels quals és possibilitar la navegació, la comunicació de l'usuari amb la xarxa per a prestar-li el servei sol·licitat i realitzar estadístiques de visites. No emmagatzemem cap mena de dada de caràcter personal. Política de galetes