Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Servei mèdic

Assistència mèdica per accident escolar

Avantis té contractada una pòlissa que atén els accidents que es produeixen tant al col·legi com a les sortides culturals i les excursions. Aquesta assegurança no cobreix les malalties comunes ni els accidents que siguin aliens a les activitats del centre.

Si l'accident té lloc durant el trajecte d'anada o de tornada, és la família qui ha d'anar directament al centre assistencial determinat per l’asseguradora i aquest sol·licitarà al col·legi les dades que siguin necessàries.

Revisió mèdica

D'acord amb el Programa de Salut Escolar, a tots els alumnes de 4 anys —o alumnes més grans que s'incorporin al col·legi per primera vegada— se'ls efectuarà un examen de salut sempre que no estiguin ja controlats en un centre d'atenció primària mitjançant el Programa de Seguiment del Nen Sa. A més, es realitza una revisió optomètrica a tots els alumnes de P-5 per analitzar la funcionalitat visual. Un cop el col·legi disposa dels resultats, s'informa oportunament a les famílies.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto