Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Piscina

L'activitat de piscina es duu a terme un cop a la setmana, amb una duració de quaranta-cinc minuts, dins l'horari lectiu. 

Les professores i monitores de l'escola seran les encarregades de portar els nens al Poliesportiu Gornal Europa, espai escollit per a realitzar-la. 

Els cost d'aquesta activitat és de 93€ trimestrals. Hi ha la possibilitat d'apuntar-se a piscina d'octubre a gener o de gener a juny o tot l'any.  El rebut corresponent es passarà al inici de cada trimestre.

L'activitat comença l’1 d’octubre de 2018 i finalitza el 21 de juny.

El dia de pluja l'activitat s'anul·larà i no es recuperarà un altre dia. 

Per inscriure's cal omplir el següent formulari: https://goo.gl/forms/Ez2Qn97hO2q6JsWF2

La data límit d'inscripció és el divendres 21 de setembre. L’alumna que es dona d’alta a l’activitat es compromet a assistir tot el curs. No podrà donar-se de baixa. Hi ha un nombre màxim de places per grup i es donarà preferència als primers alumnes inscrits. 

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto