Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Menús especials i dietes

Pautes de règims

Pautes per introduir un aliment en la dieta de règim:

  1. Determinar si l'aliment és adequat a la dieta corresponent ( lliure de lactosa o gluten, hipocalòric, laxant, al·lèrgia, etc) i substituir-ho en cada cas pel més adequat a la dieta de la qual es tracti.
  2. Els menús de règim són elaborats per un equip de cuina que es dedica específicament a això. L'elaboració té lloc en una zona especial, per la qual cosa no existeix el risc que hi hagi barreja amb aliments que no són de règim.
  3. També s'utilitzen diferents utensilis per a cada règim de manera que no es
    contaminin uns d'uns altres.
  4. Els menús són emplatats i classificats pel mateix equip de cuina que els ha elaborat, passant després al menjador amb el nom de les alumnes/us de règim corresponents.

Podeu descarregar el menú de febrer AQUI
Podeu descarregar el menú de febrer per alumnes amb dieta especial  AQUI.
Podeu descarregar el menú de febrer dels berenars AQUI.
Podeu descarregar el menú de febrer de triturats AQUI.

 

 

Dietes hipocalòriques

Dietes per a celíacs

Dietes sense lactosa

Dietes laxants

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!