Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Capellania

El col·legi ofereix un servei de Capellania, atès per sacerdots de la Prelatura de l’Opus Dei, que està disponible per a tots els membres d’Avantis que ho desitgin, independentment de les seves creences. A través d'un diàleg constant i obert amb els qui participen en les seves activitats, es duu a terme una tasca de formació i atenció espiritual. Els sacerdots atenen gustosament les consultes dels qui sol·liciten el seu consell i orientació per al desenvolupament de la seva vida personal, en els aspectes humans i espirituals.

Per facilitar la pràctica de sagraments com l’Eucaristia i la Penitència i la vida d'oració, Pineda disposa d'un oratori. Entre altres actes de culte, se celebra diàriament l'Eucaristia a les 8:15h i a les 13:05h. A més, els sacerdots estan disponibles per atendre confessions en tots els moments del dia a l’oratori de Pineda i de 16h a 17h a l’oratori d’Avantis.

Per a les famílies que ho desitgin, els diumenges i els dies de precepte se celebra la Santa Missa a les 12,30h a l’oratori del col·legi Xaloc.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto