Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Qualitat

Avantis promou una educació de qualitat que consisteix a prestar un excel·lent servei als pares i alumnes en particular i a la societat en general. Per aquest motiu, a més d'atendre els coneixements que va adquirint cada alumne, el nostre repte principal és desenvolupar la seva personalitat i potenciar les seves qualitats. Aquest objectiu s'aconsegueix mitjançant el treball d'un equip de professionals altament qualificats i amb valors compartits; un projecte pedagògic que uneix el rigor acadèmic i la innovació pedagògica i tecnològica; i una clara orientació cap a les persones.

A més de l’atenció personalitzada que rep cada alumne i família d’Avantis, una altra de les claus per aconseguir la major qualitat educativa és la formació permanent del nostre professorat, que reflexiona sobre l'eficàcia en la pròpia manera de treballar i té una inquietud constant per millorar i créixer professionalment. Anualment cada professora dedica un mínim de 50 hores a la participació en cursos, jornades i projectes d'investigació nacionals i  internacionals sobre les diferents àrees docents, les noves tecnologies i l’assessorament personal.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto