Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Atenció personalitzada

L'atenció personalitzada és part de l'essència d’Avantis, on la relació entre els pares i la professora constitueix un aspecte fonamental per desenvolupar un projecte educatiu personal adaptat a les necessitats de cada alumne.

La professora encarregada observa cada alumne de manera individual i fa un seguiment del seu procés maduratiu i d’aprenentatge. A través de l’agenda, la professora informa diàriament els pares de l’evolució del seu fill i de com està assolint els reptes educatius en les tasques petites del dia a dia. Aquesta atenció individualitzada afavoreix també la continuïtat de l'ambient familiar i escolar.

A través de l'Escola de Pares i de les entrevistes amb la professora encarregada, Avantis ofereix a les famílies un acompanyament en la tasca d'educar els seus fills. Quan família i col·legi són dos àmbits equilibrats i coherents en els principis, s’estableixen les bases més fermes per a una educació de qualitat que aconsegueix el desenvolupament integral de l’alumne.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto