Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Psicomotricitat

La Psicomotricitat fa referència al desenvolupament d'una sèrie de capacitats motores, cognitives i emocionals que són necessàries per aconseguir una òptima coordinació motòrica general. Es treballen diferents aspectes basant-se en el cos, el moviment i l'espai: la senso-percepció, l’esquema corporal, l’espai, el temps, l’expressió corporal i l’educació emocional.

Avantis disposa de dues aules equipades amb els materials necessaris per tal que l’alumne pugui treballar els continguts específics de la matèria de psicomotricitat.

Quines destreses bàsiques es treballen amb la psicomotricitat?

Dins la matèria de psicomotricitat es desenvolupen destreses bàsiques com l’arrossegament, el gateig, la tombarella, l’equilibri, caminar, el patró creuat, el volteig i la braqueació.

Quines destreses esportives es treballen amb la psicomotricitat?

Es posen en pràctica, incrementant la dificultat cada any, la marxa, la carrera, el salt i els llançaments amb mà i peu.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto