Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Mètode Decroly

El mètode Decroly proposa una escola activa on les principals eines d’aprenentatge de les quals es parteix són el joc i els Centres d’interés de l’alumne.

El mètode dels Centres d’interés, ideat per Ovide Decroly, consisteix a centrar els temes d’aprenentatge d’acord amb els interessos dels nens a cada edat. Mitjançant tres etapes (observació, associació i expressió), es treballen temes com la natura, les estacions de l’any o les festes populars, entre d’altres.

A Avantis apliquem el mètode Decroly fomentant activitats al voltant de l’observació de la natura, que tenen lloc a l’hort del col·legi, així com a granges i parcs que visitem durant les sortides culturals.  També seguim aquesta línia pedagògica a través del joc i mitjançant tallers d’explotació, manipulació i percepció, que estan emmarcats dins de les àrees curriculars.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto