Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Idiomes

Un dels reptes d’Avantis és aconseguir que l’alumne desenvolupi el seu llenguatge en un context trilingüe i donant resposta a quatre habilitats bàsiques: escoltar, parlar, llegir i escriure.

Per aconseguir aquest objectiu posem en pràctica activitats i experiències que proporcionen nous significats o que reforcen amb matisos els ja adquirits. A Avantis aprenem els tres idiomes (català, castellà i anglès) de manera progressiva, de la mà de professores natives i mitjançant activitats i jocs, de manera que cada llengua constitueix un vehicle útil, necessari i natural per el dia a dia.

Els alumnes de Llar d’Infants fan 2,5 hores d’anglès a la setmana i els de Cicle inicial tenen 4 hores setmanals.

En cada idioma es realitzen diferents activitats, com per exemple jocs creatius i simbòlics, experiències plantejades, mostrar i dir, narracions, pantomimes, dramatitzacions, titelles, fòrums, cançons infantils o poesies.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto