Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Icona

Icona és el programa propi d’Avantis per a la transmissió de la fe als més petits, que vol donar suport a la formació espiritual que cada família ofereix als seus fills.

L’objectiu d’Icona és apropar els alumnes a les claus principals de la fe a través del coneixement de  Déu com a Pare que ens estima, la iniciació en l’adquisició d’hàbits de pietat i el desenvolupament de virtuts per a la convivència.

Els continguts d’Icona

Els continguts es presenten com “Els regals de Déu”. Aquests presents són els àngels de la guarda, la Creació, el Nadal, la família, el Baptisme, la Setmana Santa, el diumenge, la Mare de Déu i la pregària.

Quina metodologia s’utilitza a Icona?

A Icona es fa servir una metodologia globalitzada que inclou diverses activitats de caràcter visual, manipulatiu, auditiu i espiritual: puzles, titelles, cançons, contes, visites a l’oratori d’Avantis, etc.

On tenen lloc les sessions?

Cada classe té un Racó d’Icona, on es troba la imatge de l’Àngel de la Guarda i la cançó. Cada mes el racó es decora amb els elements propis del contingut que es treballa.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto