Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Aprenentatge primerenc

Els estudis científics asseguren que el cervell humà s’estructura fonamentalment abans dels 3 anys, i el 80% abans dels 8, per això és essencial estimular l’aprenentatge dels més petits. La teoria de l’aprenentatge primerenc proposada per Glenn Doman es basa en un programa d’estimulació que aconsegueix la correcta organització neurològica del nen/a mitjançant una estimulació sensorial sistemàtica.

A Avantis posem en pràctica aquesta teoria de l’aprenentatge primerenc a través de Baby Einstein (per alumnes de 0 a 3 anys) i dels Regals d’aprenentatge (per alumnes de 3 a 6 anys), dues metodologies pròpies desenvolupades per les nostres professionals de l’educació comptant amb l’assessorament d’altres experts en la matèria.

Amb aquestes intervencions didàctiques potenciem l’atenció, la memòria visual i auditiva, l’ampliació del vocabulari, l’ús de la lògica, la resolució de problemes i la presa de decisions. També es fomenta l’exploració i el coneixement del món que ens envolta, s’estimula el gust per l’art, la música clàssica, els idiomes i la poesia.

 

En què consisteix el mètode Baby Einstein?
S’introdueix el nen dins el món dels colors i de les formes amb eines específiques pel desenvolupament infantil: vídeos, targetes, llibres amb imatges en colors i audicions de música clàssica i veus del món real. 

Quins Regals d’aprenentatge es treballen a Avantis?
S’utilitzen bits d’imatges, de lectura i de matemàtiques; passejos científics, endevinalles, embarbussaments, poemes, dites i audicions musicals.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto