Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Projecte

L’Educació Infantil és una etapa fonamental pel desenvolupament dels infants ja que es construeix la seva personalitat, s’amplien les seves experiències i es potencia el seu desenvolupament personal i social, aconseguint així l’adquisició d’un progressiu grau d’autonomia.

A Avantis duem a terme aquests objectius a través d’un projecte pedagògic que ofereix una educació integral centrada en l’atenció personal que fomenta el desenvolupament d’unes actituds i uns valors universals d’inspiració cristiana, i potencia el protagonisme de l'alumne en el seu propi aprenentatge, fomentant en cada nen i nena l'autoestima i l'autoconcepte positiu, claus de l'èxit escolar.

Amb l’objectiu de desenvolupar al màxim les potencialitats de cada nen i nena, Avantis planteja un innovador mètode educatiu que uneix, mitjançant el desenvolupament de les intel·ligències múltiples, les últimes investigacions dels sistemes pedagògics infantils actuals: programes d'estimulació primerenca (per a una correcta organització neurològica), el mètode de la pedagogia científica de Maria Montessori (que estimula el seu raonament lògic i la deducció), l'aprenentatge significatiu d'Ausubel (per desenvolupar la memòria comprensiva), el Treball per projectes de l'escola de la creativitat o el mètode Decroly.

També s’introdueixen les TAC (Tecnologies Aplicades al Coneixement) a partir dels dos anys, per tal d’aconseguir que els alumnes assimilin de forma natural la relació amb les noves tecnologies.

A Avantis s’aprenen els tres idiomes (català, castellà i anglès) de manera progressiva, de la mà de professores natives i mitjançant activitats i jocs, de manera que cada llengua constitueix un vehicle útil, necessari i natural per al dia a dia. En definitiva, a Avantis joc i treball s’uneixen aconseguint que els alumnes gaudeixin aprenent.

Per dur a terme aquest projecte educatiu considerem imprescindible la participació de tots:

  • Els pares, que són els principals responsables de l'educació dels seus fills. A través de l’Escola de pares d’Avantis es fomenta una estreta col·laboració entre els pares i la tutora, de manera que es potencia l'eficàcia de l'acció educativa i s’unifiquen i completen els criteris educatius.
  •  Les professores, responsables d'estimular, orientar i dirigir l'activitat educativa. Avantis compta amb un equip de professionals de gran qualitat humana i amb una àmplia experiència en el camp de l’educació i en satisfer totes les necessitats intel·lectuals i físiques dels infants.
  • El personal no docent, que dinamitza i facilita la creació d'un bon ambient educatiu a través d'un servei atent cap a les persones i de la cura dels aspectes materials del centre.
  • Els alumnes, protagonistes de l'educació.
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!