Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Projecte

L’Educació Infantil és una etapa fonamental pel desenvolupament dels infants ja que es construeix la seva personalitat, s’amplien les seves experiències i es potencia el seu desenvolupament personal i social, aconseguint així l’adquisició d’un progressiu grau d’autonomia.

A Avantis duem a terme aquests objectius a través d’un projecte pedagògic que ofereix una educació integral centrada en l’atenció personal que fomenta el desenvolupament d’unes actituds i uns valors universals d’inspiració cristiana, i potencia el protagonisme de l'alumne en el seu propi aprenentatge, fomentant en cada nen i nena l'autoestima i l'autoconcepte positiu, claus de l'èxit escolar.

Amb l’objectiu de desenvolupar al màxim les potencialitats de cada nen i nena, Avantis planteja un innovador mètode educatiu que uneix, mitjançant el desenvolupament de les intel·ligències múltiples, les últimes investigacions dels sistemes pedagògics infantils actuals: programes d'estimulació primerenca (per a una correcta organització neurològica), el mètode de la pedagogia científica de Maria Montessori (que estimula el seu raonament lògic i la deducció), l'aprenentatge significatiu d'Ausubel (per desenvolupar la memòria comprensiva), el Treball per projectes de l'escola de la creativitat o el mètode Decroly.

També s’introdueixen les TAC (Tecnologies Aplicades al Coneixement) a partir dels dos anys, per tal d’aconseguir que els alumnes assimilin de forma natural la relació amb les noves tecnologies.

A Avantis s’aprenen els tres idiomes (català, castellà i anglès) de manera progressiva, de la mà de professores natives i mitjançant activitats i jocs, de manera que cada llengua constitueix un vehicle útil, necessari i natural per al dia a dia. En definitiva, a Avantis joc i treball s’uneixen aconseguint que els alumnes gaudeixin aprenent.

Per dur a terme aquest projecte educatiu considerem imprescindible la participació de tots:

  • Els pares, que són els principals responsables de l'educació dels seus fills. A través de l’Escola de pares d’Avantis es fomenta una estreta col·laboració entre els pares i la tutora, de manera que es potencia l'eficàcia de l'acció educativa i s’unifiquen i completen els criteris educatius.
  •  Les professores, responsables d'estimular, orientar i dirigir l'activitat educativa. Avantis compta amb un equip de professionals de gran qualitat humana i amb una àmplia experiència en el camp de l’educació i en satisfer totes les necessitats intel·lectuals i físiques dels infants.
  • El personal no docent, que dinamitza i facilita la creació d'un bon ambient educatiu a través d'un servei atent cap a les persones i de la cura dels aspectes materials del centre.
  • Els alumnes, protagonistes de l'educació.
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto