Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Uniforme

A Avantis apostem per l'uniforme com a nexe d'unió i eina d'acostament entre els alumnes. Sabem que cada persona és única i irrepetible, i volem que els alumnes vagin més enllà de la indumentària i aprenguin a valorar-se pel que són i no pel que aparenten. L'uniforme escurça les distàncies entre diferents races, cultures i nivells socioeconòmics i facilita que els alumnes aprenguin que és més important ser que tenir. A més, poder portar diàriament la indumentària corporativa del col·legi suposa sentir-se encara més part d’Avantis.

Per a les famílies del col·legi, l'uniforme escolar suposa una ajuda per agilitar la rutina matutina de cada llar i contribueix a l'estalvi econòmic.

Els alumnes d’Avantis van vestits amb un uniforme escolar que consta de diverses modalitats: vestit o pantalons, bermudes o pantalons llargs, camisa, samarreta o polo, rebeca o pul·lòver. Cada família pot escollir les peces que prefereixi en funció dels seus gustos, personalitat i funcionalitat.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto