Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Llar d'infants

La Llar d’infants és l’etapa educativa que compren els alumnes des dels 4 mesos fins els 2 anys. En el nostre cas es tracta d’un tram privat, no concertat per la Generalitat de Catalunya.

A Avantis sóm conscients que els nou nats tenen milers de milions de cèl·lules cerebrals o neurones, entre les quals s’estableixen connexions anomenades sinapsis, que es multipliquen quan el neonat entra en contacte amb l’estimulació exterior. Aquestes sinapsis donen lloc a estructures funcionals del cervell, que constitueixen la base de les condicions de l’aprenentatge.-

Això justifica que sigui en els primers anys de la vida on es localitzen els períodes sensitius, on les qualitats i funcions psíquiques troben les millors condicions per manifestar-se. A Avantis aprofitem aquest moment per  assentar les bases sòlides de l’aprenentatge dels més petits a través d’un sistema d’influències educatives indispensables que dirigeix totes les accions que es realitzen amb cada nen i nena cap al seu desenvolupament evolutiu.

Quins són els objectius d’aprenentatge a la Llar d’infants d’Avantis?

  • Dominar progressivament el propi cos, les seves necessitats i les seves habilitats.
  • Adquirir els quatre hàbits bàsics: higiene, ordre, alimentació i son.
  • Participar a les activitats quotidianes iniciant-se en la pròpia autonomia.
  • Comprendre el llenguatge de l’adult i el dels altres infants; comunicar-se i expressar-se  a través del moviment, el gest, el joc i la paraula.
  • Representar objectes i accions de la vida diària mitjançant el joc simbòlic i els diferents llenguatges: corporal, verbal, matemàtic, musical i plàstic.

Com duem a terme el nostre projecte educatiu en aquesta etapa?

El projecte educatiu de la Llar d’Infants d’Avantis es posa en pràctica a través del joc, de manera que els alumnes aprenen jugant i gaudeixen aprenent. Els objectius d’aprenentatge es desenvolupen a través de diverses vies:

  • Els programes d’aprenentatge primerenc que es treballen, entre d’altres, mitjançant el mètode Baby Einstein.
  • La psicomotricitat i la música, matèries impartides per mestres especialistes.
  • El programa d’idiomes impartit per personal natiu a través de les diferents àrees.
  • El contacte amb la natura que té lloc al mateix entorn del col·legi.

 

 

Per tal d’aconseguir una bona integració de la vida familiar i professional, Avantis ofereix en aquest tram la possibilitat de seguir el mateix calendari laboral de Barcelona i d’efectuar els pagaments amb tiquets-guarderia que faciliten les empreses familiarment responsables.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto