Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Llar d'infants

La Llar d’infants és l’etapa educativa que compren els alumnes des dels 4 mesos fins els 2 anys. En el nostre cas es tracta d’un tram privat, no concertat per la Generalitat de Catalunya.

A Avantis sóm conscients que els nou nats tenen milers de milions de cèl·lules cerebrals o neurones, entre les quals s’estableixen connexions anomenades sinapsis, que es multipliquen quan el neonat entra en contacte amb l’estimulació exterior. Aquestes sinapsis donen lloc a estructures funcionals del cervell, que constitueixen la base de les condicions de l’aprenentatge. 

Això justifica que sigui en els primers anys de la vida on es localitzen els períodes sensitius, on les qualitats i funcions psíquiques troben les millors condicions per manifestar-se. A Avantis aprofitem aquest moment per  assentar les bases sòlides de l’aprenentatge dels més petits a través d’un sistema d’influències educatives indispensables que dirigeix totes les accions que es realitzen amb cada nen i nena cap al seu desenvolupament evolutiu.

Quins són els objectius d’aprenentatge a la Llar d’infants d’Avantis?

  • Dominar progressivament el propi cos, les seves necessitats i les seves habilitats.
  • Adquirir els quatre hàbits bàsics: higiene, ordre, alimentació i son.
  • Participar a les activitats quotidianes iniciant-se en la pròpia autonomia.
  • Comprendre el llenguatge de l’adult i el dels altres infants; comunicar-se i expressar-se  a través del moviment, el gest, el joc i la paraula.
  • Representar objectes i accions de la vida diària mitjançant el joc simbòlic i els diferents llenguatges: corporal, verbal, matemàtic, musical i plàstic.

Com duem a terme el nostre projecte educatiu en aquesta etapa?

El projecte educatiu de la Llar d’Infants d’Avantis es posa en pràctica a través del joc, de manera que els alumnes aprenen jugant i gaudeixen aprenent. Els objectius d’aprenentatge es desenvolupen a través de diverses vies:

  • Els programes d’aprenentatge primerenc que es treballen, entre d’altres, mitjançant el mètode Baby Einstein.
  • La psicomotricitat i la música, matèries impartides per mestres especialistes.
  • El programa d’idiomes impartit per personal natiu a través de les diferents àrees.
  • El contacte amb la natura que té lloc al mateix entorn del col·legi.

 

 

Per tal d’aconseguir una bona integració de la vida familiar i professional, Avantis ofereix en aquest tram la possibilitat de seguir el mateix calendari laboral de Barcelona i d’efectuar els pagaments amb tiquets-guarderia que faciliten les empreses familiarment responsables.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto