Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Instal·lacions

A Avantis l’arquitectura està al servei de l’educació, per això es serveix d’un disseny innovador i dels materials més adients que aconsegueixen que els espais s’adaptin en tot moment a l´edat dels infants i estimulin el seu creixement intel·lectual i físic, entenent l’arquitectura com un espai educatiu en si. Les aules esdevenen nuclis culturals i els racons es potencien per oferir espais d´investigació on es pugui desenvolupar la creativitat, refermar les estructures mentals dels alumnes i ajudar-los a créixer amb autonomia.

L´entorn d´Avantis està dissenyat per a crear un ambient familiar tenint la màxima cura de la higiene i la salut, incorporant les millors mesures de seguretat per a la protecció dels més petits. Així es facilita que els nens i nenes facin de la manera més natural possible el pas de casa a l´escola.

Els materials i els colors contribueixen al desenvolupament  integral de l’alumne i a l´estimulació educativa. Un entorn amb punts de referència clars i necessaris perquè puguin descobrir la seva personalitat, establir relacions i madurar, potenciant el contacte individual de l´adult amb l´infant i afavorint la intimitat i  la confiança.  

Edifici: Avantis consta de 5.500 m² de superficie construïda, amb capacitat per acollir 650 alumnes.

Pati: El pati exterior i cobert consta de 1.500 m² que inclouen zona de sorra i un àrea de paviment de cautxú (elàstic), respectuós amb el medi ambient, permeable a l’aigua i antilliscant que aporta beneficis en la seguretat de l’infant.

Hort urbà: L’hort d’Avantis ocupa una superfície de 90m² i incorpora els elements necessaris per conèixer i gaudir de la natura al propi centre.

Espais interiors: Els nens es desplacen a través de les rampes, que també serveixen d'espai psicomotriu. A més, hi ha dues escales d’ús intern i d’emergència. S’ha utilitzat la fusta com a material amable al tacte i càlid. Gràcies al sòl radiant, la calefacció arriba de la manera més natural als infants.

Finestres: L’edifici aprofita la llum del sol per a la seva il·luminació. Les finestres, que incorporen sistemes d’obertura de seguretat, són de colors, ja que s’utilitzen per a l’estimulació educativa. També s’utilitza una ventilació natural que aconsegueix renovar aire de les diferents estàncies sense la necessitat de climatització artificial.

Portes: Les portes són d’alumini i disposen d’un sistema de tancament antipinçament que evita tota possibilitat d’accident. 

Aules: Cada aula, de 50m² , esdevé un nucli cultural i incorpora la zona de treball d’hàbits, la zona de treball cooperatiu i individualitzat i els racons necessaris per a treballar cada centre d’interés.

Aula de Racons: Avantis és l’únic centre que disposa d’una aula de racons específicament dissenyada per  integrar els 6 espais d’aprenentatge que proposa la pedagogia científica de Maria Montessori: Racó de l’expressió plàstica, Racó de l’expressió lingüística, Racó del joc simbòlic, Racó de l’observació i experimentació, Racó de la lògica i la matemàtica i Racó de les noves tecnologies.

Aules de Psicomotricitat:  Cada etapa té una aula de psicomotricitat amb els materials i circuits adients per desenvolupar les capacitats motrius dels alumnes.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto