Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Family enrichment

L'Escola de Pares d’Avantis promou programes de Family enrichment  per a cadascuna de les etapes evolutives en les quals es troben els fills i per al matrimoni, base de la família.

Als cursos de Family enrichment es transmet una idea que és primordial al col·legi: els pares són els primers i irrenunciables educadors dels seus fills, i tenen entre mans aquesta tasca.

Aquests programes es duen a terme utilitzant el mètode del cas, que consisteix a analitzar una situació real i trobar les possibles solucions. Primer s’estudia de forma individual, després amb la parella i posteriorment per equips. Finalment es treballa el cas en una sessió general moderada per un expert, que fomenta la participació i dóna unes orientacions sobre el tema tractat. Són cursos elaborats i impartits per l’Associació FERT, una associació amb més de 40 anys d'experiència que promou els valors de la família.Els cursos són un suport ferm i eficaç, ja que ofereixen un espai de diàleg per a cada parella en el qual es proporcionen eines i pautes que ajuden a millorar als propis pares, la seva tasca educativa amb els fills i, com a conseqüència, la dinàmica familiar.

Cada  programa  està compost per 6 sessions que tenen lloc els dissabtes a la tarda a Avantis, Pineda i Xaloc. Per facilitar l'assistència a tots els pares que estiguin interessats, oferim servei de guarderia.

Programa Primeres passes (pares amb fills 0-3 anys)

Descarregar pdf

Programa Primeres converses (pares amb fills 4-5 anys)

Descarregar pdf

Programa Primeres lletres (pares amb fills 6-7 anys)

Descarregar pdf

Programa Pre-adolescència (pares amb fills 11-14 anys)

Descarregar pdf

Programa Adolescència (pares amb fills 14-18 anys)

Descarregar pdf

Programa TÀNDEM (primers anys de parella)

Descarregar pdf

Programa Remando juntos (parelles)

Descarregar pdf

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!