Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Family enrichment

L'Escola de Pares d’Avantis promou programes de Family enrichment  per a cadascuna de les etapes evolutives en les quals es troben els fills i per al matrimoni, base de la família.

Als cursos de Family enrichment es transmet una idea que és primordial al col·legi: els pares són els primers i irrenunciables educadors dels seus fills, i tenen entre mans aquesta tasca.

Aquests programes es duen a terme utilitzant el mètode del cas, que consisteix a analitzar una situació real i trobar les possibles solucions. Primer s’estudia de forma individual, després amb la parella i posteriorment per equips. Finalment es treballa el cas en una sessió general moderada per un expert, que fomenta la participació i dóna unes orientacions sobre el tema tractat. Són cursos elaborats i impartits per l’Associació FERT, una associació amb més de 40 anys d'experiència que promou els valors de la família.Els cursos són un suport ferm i eficaç, ja que ofereixen un espai de diàleg per a cada parella en el qual es proporcionen eines i pautes que ajuden a millorar als propis pares, la seva tasca educativa amb els fills i, com a conseqüència, la dinàmica familiar.

Cada  programa  està compost per 6 sessions que tenen lloc els dissabtes a la tarda a Avantis, Pineda i Xaloc. Per facilitar l'assistència a tots els pares que estiguin interessats, oferim servei de guarderia.

Programa Primeres passes (pares amb fills 0-3 anys)

Descarregar pdf

Programa Primeres converses (pares amb fills 4-5 anys)

Descarregar pdf

Programa Primeres lletres (pares amb fills 6-7 anys)

Descarregar pdf

Programa Pre-adolescència (pares amb fills 11-14 anys)

Descarregar pdf

Programa Adolescència (pares amb fills 14-18 anys)

Descarregar pdf

Programa TÀNDEM (primers anys de parella)

Descarregar pdf

Programa Remando juntos (parelles)

Descarregar pdf

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto