Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Escola de Pares

Avantis és un col·legi de famílies on els principals protagonistes de l'educació són els pares, als qui correspon la indelegable tasca d'educar cadascun dels seus fills. Per aquesta raó compten amb el suport del professorat, responsable d'estimular, orientar i dirigir la tasca educativa. Així la relació entre pares i professores constitueix un aspecte fonamental per al desenvolupament del projecte educatiu a Avantis.

El col·legi ofereix a tots els matrimonis l'ajuda necessària per educar els seus fills, per això posa a la seva disposició les entrevistes amb la tutora i les reunions de pares, així com els cursos d'orientació familiar, la catequesi i altres activitats són alguns dels mitjans que Avantis posa al servei de les famílies per recolzar la seva labor com a educadors. A més a més, els pares compten amb l'ajuda dels Matrimonis Encarregats de Curs.

En què consisteixen les reunions de pares?

Tots els cursos tenen trimestralment una reunió de pares en la qual, a més de qüestions generals i organitzatives, es comenten els elements formatius que estan treballant els alumnes aquest trimestre. Les reunions, que se celebren sempre en diumenge per facilitar l'assistència de tots els pares i mares, inclouen una sessió pedagògica que complementa la labor educativa dels pares.

Les dates de les sessions es poden consultar a l’agenda.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto