Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?

 Voleu col·laborar amb el mercat solidari Alumni?

El proper diumenge 25 d’octubre a les 16h tindrà lloc a l’escola el tradicional mercat solidari organitzat per Alumni Pineda, que té entre els seus objectius col·laborar amb les necessitats de la societat.  L’agrupació ha començat ja una campanya de recollida d’objectes que estiguin en bon estat (llibres infantils, jocs, roba, electrodomèstics, aparells, utensilis de la cuina, coses de puericultura, etc.) per poder vendre’ls al mercat solidari del proper diumenge. També s’agraïrà que, els qui tinguin l’oportunitat, ens posin en contacte a través del correu alumni@pineda.es amb empreses que vulguin posar un estand solidari o desitgin donar els seus excedents per a causes solidàries.

Us esperem a tots al mercat solidari i a la castanyada familiar organitzada per l’AMPA que tindrà lloc el mateix 25 d’octubre a les 17:15h.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!