Alfonso Aguiló, promotor de diversos col·legis arreu del món, va impartir una sessió a les famílies d’Avantis, Pineda i Xaloc.

" /> Alfonso Aguiló, promotor de diversos col·legis arreu del món, va impartir una sessió a les famílies d’Avantis, Pineda i Xaloc.

" />
Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
“Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

“Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”

“Un tret distintiu dels nostres col·legis és el sentit positiu de les persones”

El passat 7 de febrer, en el marc de la celebració del 50 aniversari de Pineda, va tenir lloc una conferència impartida per Alfonso Aguiló, promotor de diversos centres educatius i president de la Conferència Espanyola de Centres d'Ensenyament.

Durant la seva sessió, Alfonso Aguiló va tractar amb profunditat temes relacionats amb la identitat i el futur de Avantis, Pineda i Xaloc: el compromís amb la igualtat, el sentit positiu de les persones i de les situacions, la missió de millorar la societat i l'assoliment d'un progrés no només tecnològic i científic sinó també personal i moral.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto