A Avantis som conscients de la importància de la psicomotricitat als infants. A Llar 1 ja hem començat les nostres sessions!

" /> A Avantis som conscients de la importància de la psicomotricitat als infants. A Llar 1 ja hem començat les nostres sessions!

" />
Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Treballar la psicomotricitat infantil a Llar 1
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Treballar la psicomotricitat infantil a Llar 1

Treballar la psicomotricitat infantil a Llar 1

A Avantis som conscients de la importància de la psicomotricitat als infants. A Llar 1 ja hem començat les nostres sessions. Per això, disposem d'una aula segura i habilitada amb tot un seguit d’equipament educatiu i de motricitat (matalassets, mòduls multi-posició d'escuma, túnels...).

És una classe molt divertida, on de manera lúdica i amb la supervisió de l'educadora, ens ajuden a desenvolupar, perfeccionar i reeducar els nostres aspectes motors, cognitius i afectius.

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto