Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Tècniques d’estimulació primerenca en família
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Tècniques d’estimulació primerenca en família

Tècniques d’estimulació primerenca en família

Un grup nombrós de pares i amics d’Avantis han participat al programa de Tècniques d’estimulació primerenca que té lloc els dissabtes a la tarda a l’escola.  

A les sessions, que tenen una duració d'hora i mitja, s’està treballant de la mà de professores especialistes una seqüència d’exercicis i activitats elaborades per estimular diverses àrees de desenvolupament dels nens: motriu, cognitiva, lingüística i social.

A la primera sessió els pares van rebre unes nocions bàsiques sobre l’estimulació amb nens de 0 a 36 mesos.  A la segona sessió es van fer grups de nens per edats i, amb la participació dels pares i sota la direcció de l’especialista, es van posar en pràctica diferents exercicis d’estimulació primerenca.

 

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!