Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
T'atreveixes a viatjar fins l'antic Egipte? Tot és possible a l’atelier d’Avantis!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

T'atreveixes a viatjar fins l'antic Egipte? Tot és possible a l’atelier d’Avantis!

T'atreveixes a viatjar fins l'antic Egipte? Tot és possible a l’atelier d’Avantis!

El desenvolupament dels sentits és tota una complexa aventura, ja que els nens necessiten tocar, veure, olorar, sentir, tastar.. en definitiva, experimentar. Necessiten aprendre mitjançant els 5 sentits. I en aquesta gran aventura ens hem embarcat la tripulació d’Avantis. Ens vam proposar crear un espai ple de recursos on poguessin explorar, descobrir, inventar i crear: l’atelier.

El primer contacte amb l’atelier ha estat sobretot, molt divertit. La música és la que ens transporta a l'antic Egipte. Hem fet un viatge en el temps acompanyats per la nostra mascota, el Faraó Tutankhamon, que ens ha endinsat al món dels escrives, els jeroglífics, i la torrada sorra del desert.

En aquestes primeres sessions han experimentat amb cafè, sucre, fins i tot els de P5 es van atrevir a escriure els seus noms en jeroglífics o a recrear la sorra del desert! El material utilitzat en les activitats ha servit no només per transmetre conceptes i idees, sinó també per avivar l'interès de l'alumne.

Amb aquest projecte estem desenvolupant moltes habilitats, però sobretot estem gaudint de l'aprenentatge d'una altra cultura i de poder compartir-ho amb els companys a través del treball en equip.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!