El passat dijous 27 de setembre, vam tenir la sessió inaugural del curs 2018-2019 amb Eva Millet, periodista i especialista en educació i autora dels llibres “Hiperpaternidad” i “Hiperhijos”.

" /> El passat dijous 27 de setembre, vam tenir la sessió inaugural del curs 2018-2019 amb Eva Millet, periodista i especialista en educació i autora dels llibres “Hiperpaternidad” i “Hiperhijos”.

" />
Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Sessió inaugural amb l'Eva Millet!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Sessió inaugural amb l'Eva Millet!

Sessió inaugural amb l'Eva Millet!

Durant la conferència, l’Eva va recordar la importància que tenen algunes “paraules màgiques” per a la bona relació entre pares-fills. Com per exemple, donar els bon dia o dir per favor i gràcies.

Així també, ens va animar que hem d'ajudar als fills a ser valents i no “hiperprotegir-los” ja que això solament els porta a ser nens porucs i amb poca tolerància.

Després de la sessió, els pares van tenir la reunió del curs corresponent als seus fills per explicar-los els objectius de l'any.

Una vegada més, moltes gràcies a tots per haver compartit una bona estona amb tots nosaltres!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto