Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Ritme i coordinació en els festivals de P-4 i P-5
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Ritme i coordinació en els festivals de P-4 i P-5

Ritme i coordinació en els festivals de P-4 i P-5

Ens acostem al final de curs, i amb ell arriba el nostre gran festival la temàtica del qual és La família en el cinema. És una ocasió on el nostres alumnes posen de manifest les seves habilitats psicomotrius, un espai on el cinema recobra vida amb pel·lícules familiars.

A través d´aquest petit espectacle, hem pogut treballar de manera integral i globalitzada totes les intel·ligències que posseeix l’èsser humà, donant coherència al  nostre Projecte Educatiu i Curricular.

Entre els continguts treballats destaquem els següents: saber situar-se en un espai determinat, adequar el moviment del cos al ritme de la música, saber valorar el treball en equip i, per suposat, aprendre a gaudir de la música i de la dansa. En aquesta notícia hi podeu veure algunes de les imatges preses durant aquesta setmana, esperem que us hagi agradat i fins el curs vinent!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto