Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Professores nadives impulsen el programa d’idiomes d'Avantis
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Professores nadives impulsen el programa d’idiomes d'Avantis

Professores nadives impulsen el programa d’idiomes d'Avantis

Sile O’Brien, estudiant del postgrau de Bilingual Education, juntament amb Amy Ryen i Sibhan Maher, alumnes de TEFL (Teaching English as a Foreign Language) s’han incorporat aquest curs com a especilistes d'anglés a tots els cursos d'Avantis des de P-0 fins a P-5.

Els objectius d'aquesta sinergia amb docents irlandeses és reforçar el programa d’idiomes de la nostra escola posant l'accent principalment en la competència de Speaking i de Listening. D'aquesta manera, els alumnes treballen amb més intensitat per millorar la seva expressió oral i comprendre amb més facilitat l'accent nadiu.

Comptar amb aquest equip de professores en la nostra escola suposa també una immersió en els seus costums, de manera que l'aprenentatge de la llengua comporta un major coneixement de la cultura d'altres països.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!