Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
P-5 s'acomiada d'Avantis ballant
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

P-5 s'acomiada d'Avantis ballant

P-5 s'acomiada d'Avantis ballant

Ens acostem al final de curs, i amb ell arriba el nostre gran festival la temàtica del qual és La llum. És una ocasió on els nostres alumnes posen de manifest les seves habilitats psicomotrius.

A través d'aquest petit espectacle, hem pogut treballar de manera integral i globalitzada totes les intel·ligències que posseeix l’èsser humà, donant coherència al  nostre Projecte Educatiu i Curricular.

Entre els continguts treballats destaquem els següents: saber situar-se en un espai determinat, adequar el moviment del cos al ritme de la música, saber valorar el treball en equip i, per suposat, aprendre a gaudir de la música i de la dansa. En aquesta notícia hi podeu veure algunes de les imatges preses durant aquesta setmana, esperem que us hagi agradat i fins el curs vinent!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!