Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Our teachers become pupils
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Our teachers become pupils

Our teachers become pupils

L'aposta de Pineda per la qualitat educativa passa per una formació permanent del nostre professorat, que reflexiona sobre l'eficàcia de la pròpia manera de treballar i té una inquietud per créixer professionalment. En aquesta línia, a més de participar en projectes, sessions i cursos, aquest any han començat una formació  in company en anglès adaptada als diferents nivells.

Impartida per professionals de l'empresa Astex, capdavantera en educació internacional, aquesta formació té lloc a les aules del nostre col·legi i la imparteixen professors natius altament qualificats i especialitzats en formació d'adults. La metodologia que segueix aquest curs es fonamenta en la conversa, que abasta entre el 50% i un 100% dels mòduls.

 

 

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!