Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Orientació espacial a través de la psicomotricitat
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Orientació espacial a través de la psicomotricitat

Orientació espacial a través de la psicomotricitat

Les nocions d'espai i temps es construeixen lentament, prenent com a base les percepcions a les quals contribueixen els nostres diferents receptors sensorials.

Habitualment busquem la informació necessària per situar-nos en l'espai en diferents elements que estiguin articulats al voltant de tres eixos: vertical (a dalt-a baix), frontal (dreta-esquerra) i sagital (davant-darrere). A través de nombrosos exercicis i activitats basades en el moviment i la variació de posicions, els nens i nenes aprenen aquests conceptes de manera divertida a l'aula de Psicomotricitat d’Avantis.

Treballar l'orientació espacial en educació infantil contribueix al desenvolupament de nocions bàsiques necessàries perquè el nen localitzi el seu propi cos tant en funció de la posició dels elements externs com de la seva pròpia posició.

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto