Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Noves sales d’atenció a famílies d’Avantis
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Noves sales d’atenció a famílies d’Avantis

Noves sales d’atenció a famílies d’Avantis

L’inici de curs a Avantis ha estat marcat per moltes novetats, entre elles algunes  millores a les nostres instal·lacions. 

La  reforma del menjador de P-3, finalitzada setmanes enrere, ha tingut com a finalitat poder atendre d'una manera més personalitzada els alumnes durant l'hora de dinar; facilitant així l'ordre i respectant el ritme i les necessitats pròpies dels nens i nenes de cada edat.

Hem aprofitat aquestes obres per habilitar un espai més ampli per a les entrevistes de pares, que com ja sabeu, era una necessitat  evident a la nostra escola.  Les reformes han finalitzat tot just aquesta setmana, de manera que properament podreu utlitzar aquets nous espais visibles a la galeria d’imatges que acompanya la notícia.  

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!