Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
“No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

“No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”

“No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”

Les famílies d’Avantis i Pineda van participar ahir en una sessió titulada “La gestió de l'entusiasme en la família”, impartida per Victor Kuppers, doctor en Humanitats, professor de la UB i de la UIC i autor de llibres com “L'efecte actitud” o “Viure la vida amb sentit”.

Arran de la frase “No ets responsable de la cara que tens, però sí de la que poses”, Kuppers va parlar sobre la importància de tenir una actitud positiva davant la vida , de donar importància a allò veritablement important i restar-la-hi a l'accessori. La conferència va resultar especialment fresca, divertida i motivant, i va aconseguir provocar en els assistents nous propòsits per gaudir més de la família, de la vida i de les persones acceptant que “difícilment podem triar o canviar les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”.

Pels qui no vau poder assitir i no coneixeu a Victor Kuppers, a continuació podeu veure la grabació d'una conferència seva de contingut similar

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!