Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Avantis i Pineda!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Avantis i Pineda!

Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Avantis i Pineda!

Com ja sabeu, amb motiu de la beatificació de Don Álvaro del Portillo, successor de Sant Josepmaria, Avantis i Pineda organitzen una peregrinació a Madrid els dies 26, 27 i 28 de setembre per totes les famílies i amics de l’escola. Tal i com us hem informat, hem posat en marxa una pàgina web (www.donalvarom2014.es) en la qual hi trobareu informació sobre Don Álvaro, les diferents activitats que s'organitzen per conèixer la seva figura i on us podeu inscriure al viatge.

Amb molta il·lusió us comuniquem que hi ha més de 100 persones que ja han reservat la seva plaça per assistir a la beatificació amb la nostra escola. Abans de divendres us informarem sobre els preus de la peregrinació, us animem a que consulteu els detalls del viatge a la web i a que reserveu la vostra plaça per viatjar a Madrid amb la vostra família, amb amics i amb aquesta gran família que és Avantis.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!