Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es
L'oïda, porta d'entrada al cervell
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

L'oïda, porta d'entrada al cervell

L'oïda, porta d'entrada al cervell

Tomatis és un mètode d'estimulació neurosensorial enfocat a desenvolupar les aptituds de cada nen. Les sessions d'escolta Tomatis influeixen d'una manera directa en la cognició, la memòria, el pensament i la percepció espacial. És un treball pedagògic que beneficia l'atenció, la comprensió, les habilitats motrius i cognitives i les aptituds personals.

Al mateix temps que fan les sessions d'escolta (amb música de Mozart o cant gregorià), els nens juguen, treballen, dibuixen, descansen. Als nens i nenes de P4, per exemple, els encanta fer puzzles quan van a Tomatis. Això crea un bon clima a l'aula, on tots se senten contents i tranquils. De vegades, atents a la música, identifiquen quin instrument està sonant i ho verbalitzen, contents d'haver-lo reconegut.  

 

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto