Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Little explorers arrive to Avantis!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Little explorers arrive to Avantis!

Little explorers arrive to Avantis!

Els alumnes de P-3 i P-4 d’Avantis s’han convertit en petits exploradors. Aquest estiu, el summer camp els guiarà arreu del món, la setmana passada concretament van conèixer Asia. Els alumnes van fer un taller musical amb balls populars asiàtics i jocs de música ambientats en el conte xinés L’arquer i els 10 sols.  Per a no deixar de treballar la psicomotricitat fina, van elaborar un llapis de porcellana i altres figures de fang. Per suposat, aquesta setmana no han faltat les sortides culturals! Els alumnes han anat al Centre de Recuperació d’animals marins i a la Masia Can Coll. També hi ha hagut moments per anar a la piscina i refrescar-sea la vegada que utilitzen l’anglés com a llengua vehicular!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!