Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
“La família i el temps lliure”, propostes per a tots!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

“La família i el temps lliure”, propostes per a tots!

“La família i el temps lliure”, propostes per a tots!

Dos dissabtes al mes, els matrimonis d’Avantis participen de les Aules de Continuïtat, un programa de sessions de formació sobre temes proposats per ells mateixos. Aquest dissabte va tenir lloc l'última sessió d'aquest trimestre, el títol del qual va ser “La família i el temps lliure”, a càrrec de José María Roura i Mentxu Jaureguizar, pares d’Avantis, Pineda i Xaloc.

Algunes de les idees que es van exposar en la sessió van ser:

• El temps lliure és un temps per viure, per créixer, per aprendre, per descansar i recuperar forces; en definitiva, un temps que ha d'enriquir a la persona.

• Saber aprofitar el temps lliure és una cosa amb la què els nostres fills no neixen: ho aprenen.

• Les dues principals claus de l'èxit per superar el repte de treure partit al temps lliure que compartim amb els nostres fills són: implicar-los en la preparació i organització de les activitats i, sobretot, tenir una actitud positiva, aprendre a passar-ho bé amb ells.

• Les possibilitats que s'obren davant els nostres fills, ja siguin nenes, nens o es trobin en l'adolescència, es multipliquen durant els caps de setmana.

Els ponents van recomanar visitar la web d'En família, on es troben nombroses propostes d'activitats; també van posar exemples sobre algunes destinacions atractives per fer plans com per exemple Puigsacalm (La Garrotxa), el Santuari de Bellmunt (Osona), La Fageda de’n Jordà (Girona), Viladrau o La Morella (El Garraf).

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!