Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Jornades de formació sobre les Intel·ligències múltiples
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Jornades de formació sobre les Intel·ligències múltiples

Jornades de formació sobre les Intel·ligències múltiples

Els dies 17 i 18 de novembre un equip de professores d’Avantis ha participat en un congrés sobre la Teoria de les Intel·ligències múltiples de Howard Gardner, que és una de les bases del nostre projecte educatiu.

L’objectiu d’aquestes jornades ha estat aprofundir en l’aplicació pràctica d’aquesta metodologia a l’aula, per tal de millorar l’aprenentatge per a la comprensió dels nostres alumnes. A través de sessions pràctiques i de classes teòriques magistrals, han pogut treballar de manera cooperativa entre docents de diferents escoles.  Ha estat una molt bona ocasió per intercanviar experiències i potenciar la formació continuada del professorat, base indispensable per a aconseguir la qualitat educativa.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!