Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Inici del programa de tècniques d'estimulació i massatge infantil
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Inici del programa de tècniques d'estimulació i massatge infantil

Inici del programa de tècniques d'estimulació i massatge infantil

El cervell d'un nen es troba en l'etapa de més plasticitat des que neix fins als 6 anys. Durant aquest període resulta especialment important aplicar tècniques d'estimulació primerenca als nostres fills. A més es considera molt beneficiós pels més petits practicar-los massatges, de manera que s'afavoreix una relació de tendresa i confiança entre els pares i el fill, fet que ajuda a treballar la psicomotricitat, crea un ambient d'harmonia i ajuda al nadó a començar a reconèixer sensacions, estímuls i emocions.

Els dies 19 i 26 d'octubre, un grup de famílies de l’escola, juntament amb altres matrimonis i amics, van assistir a les primeres sessions de Tècniques d'estimulació i de Massatge infantil organitzades per Avantis. Les sessions, d'una hora de durada, les dirigeix una professora especialista en la matèria.

Els dies 9 i 16 de novembre a les 18h tindran lloc les següents sessions dels programes d'Estimulació primerenca i de Massatge infantil respectivament, esteu tots convidats!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!