Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Els alumnes de P-3 inauguren la setmana de festivals a Avantis!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Els alumnes de P-3 inauguren la setmana de festivals a Avantis!

Els alumnes de P-3 inauguren la setmana de festivals a Avantis!

Ens acostem al final de curs, i amb ell arriba el nostre gran festival la temàtica del qual és La llum. És una ocasió on els nostres alumnes posen de manifest les seves habilitats psicomotrius.

A través d'aquest petit espectacle, hem pogut treballar de manera integral i globalitzada totes les intel·ligències que posseeix l’èsser humà, donant coherència al  nostre Projecte Educatiu i Curricular.

Entre els continguts treballats destaquem els següents: saber situar-se en un espai determinat, adequar el moviment del cos al ritme de la música, saber valorar el treball en equip i, per suposat, aprendre a gaudir de la música i de la dansa. En aquesta notícia hi podeu veure algunes de les imatges preses durant aquesta setmana, esperem que us hagi agradat i fins el curs vinent!

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto