" /> " />
Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Diumenge d’activitats familiars a  Avantis i Pineda
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Diumenge d’activitats familiars a Avantis i Pineda

Diumenge d’activitats familiars a  Avantis i Pineda

Aquest diumenge 27 d’octubre serà un dia especialment familiar per Avantis i Pineda. L’escola obrirà les portes  a les 17h per celebrar la castanyada familiar i el Rastrillo Solidario 3R, que tindran lloc a les instal·lacions de Pineda.

La castanyada inclourà titelles, pallassos i el concurs de manualitats de la castanya de Primària. Podeu comprar els tiquets a les professores d'Avantis i Primària, el preu és de 3 euros. El tradicional Rastrillo Solidario 3R: Recicla, Reduce, Reutiliza també començarà a les 17h, i hi comptarà amb nombrosos objectes d’ empreses que es vendran a preus reduïts. Com ja sabeu, els beneficis que s’obtinguin d’aquesta activitat seran destinats a fins solidaris.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!