Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Coneixes el programa Sóc i sento?
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Coneixes el programa Sóc i sento?

Coneixes el programa Sóc i sento?

A partir del programa de formació humana de la nostra escola basat en el treball d´una consigna mensual (ordre, alegria, fortalesa, generositat, obediència…) hem creat el projecte Sóc i sento on relacionem els sentiments bàsics dels infants (sorpresa, por, alegria, enuig, tristesa….) amb les virtuts anteriorment esmentades. El treball d’aquestes emocions respecta el principi bàsic dins del procés d´aprenentatge dels infants: el principi de contrast, és a dir, treballar amb l’activitat plantejada dues emocions totalment oposades, per tal que els alumnes sàpiguen distingir-les sense confusions.

L´objectiu d´aquest projecte és educar als nostres alumnes a viure la virtut  d´una manera atractiva des de ben petits, educant-los per a que se sentin bé quan fan les coses ben fetes. Sóc i sento pretén relacionar i treballar de manera conjunta tan la part del ser com la del sentir. D’aquesta manera ajudem els nostres alumnes  a prendre consciència de i control de les seves emocions a través de situacions molt properes a la seva realitat.

A P-3 hem treballat l’empatia reproduint un situacions quotidianes que es dónen en el dia a dia de l’aula, per aquest motiu els alumnes fan tant d’alumne com de professora i experimenten diferents comportaments i reaccions. Amb aquest exercici es desenvolupen la intel·ligència interpersonal i la intrapersonal, eixos fonamentals de l’educació emocional, així com el treball cooperatiu..

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!