Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Com es treballa a la Llar d’infants?
 
Contacte
ca es
Entorn virtual

Com es treballa a la Llar d’infants?

Com es treballa a la Llar d’infants?

L’organització dels espais d’aprenentatge és una proposta metodològica que consisteix bàsicament en flexibilitzar l’espai i el temps de les activitats de l’aula. Substituir la dinàmica habitual de taules i cadires per un espai dividit en diferents àrees d’aprenentatge que contemplen els continguts i objectius pedagògics.

Quins avantatges té aprendre per espais?

- S'afavoreix la socialització perquè el nen pot interactuar amb els companys lliurement sense seguir pautes preestablertes. Aprenen a conviure i respectar-se.

- S’afavoreix l’autonomia perquè el nen pot decidir en quins espais treballar i s’aconsegueix una lliure circulació dins l’aula.

- Es contemplen les necessitats de moviment, d'exploració del nen sense convertir-lo en un espectador passiu o mantenir-lo llargues estones assegut a la cadira. El nen coneix uns límits, i dintre d’aquests límits, es pot moure, parlar, investigar, crear, jugar…Imaginar, crear, tocar és el que després l’ajudarà a entendre conceptes abstractes que primer ha d’experimentar corporalment.

- Es respecta el ritme de treball, la velocitat de cada nen, sense fer esperar a alguns o fer córrer els altres.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto