Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Celebrem el dia del pare!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Celebrem el dia del pare!

Celebrem el dia del pare!

A Avantis, seguint la tradició cristiana i respectant les diades populars, celebrem la festivitat de sant Josep, patró de l’Església. El 19 de març, commemorem el dia del pare, recordant la figura de san Josep, exemple de fe i de bondat per als cristians. Pare adoptiu de Jesús i espòs de Maria, cal destacar la importància que va tenir per a la família de Natzaret i per a tota la humanitat.

Aquesta festivitat ens permet rendir homenatge  a la figura  paterna de cada nucli familiar. Per aquesta raó els alumnes del nostre centre des de P-0 a P-5 elaboren unes manualitats per oferir-les al seu pare en senyal de respecte i estima. La seva elaboració comença uns dies abans de la festivitat, treballant diferents tècniques plàstiques i desenvolupant destreses manuals, podeu veure les imatges dels resultats!

Aquestes activitats formen part del  nostre Projecte Educatiu i Curricular donant resposta a una educació integral dels alumnes per tal de poder atendre  les diferents dimensions de la persona, social, personal, transcendent i curricular.

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!