Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Benvinguts al curs 2020-2021!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Benvinguts al curs 2020-2021!

Benvolgudes famílies,

Amb molta il·lusió vull donar-vos la benvinguda al curs 2020-2021! Comencem l’activitat presencial amb moltes ganes de retrobar-nos. Hem posat totes les mesures necessàries per fer de la nostra escola un espai segur per a tots. Com sabeu a la pàgina web està disponible en pdf el nostre Pla d’obertura, que anem actualitzant segons les darreres indicacions que rebem de les autoritats sanitàries. També podeu consultar el Protocol de casos covid i la Declaració responsable.

De part del professorat, agraeixo la vostra participació a les reunions de pares, és una meravella comprovar que anem de la mà en aquesta tasca. Tot i que comencem un curs atípic, estem preparats per adaptar-nos als diferents escenaris amb la millor disposició professional, els mitjans tècnics necessaris i la il·lusió de seguir ben a prop de cada alumne i família.

Rebeu una cordial salutació,


Ana Costa
Directora

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!