Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
Avantis, un non-stop de formació docent
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Avantis, un non-stop de formació docent

Avantis, un non-stop de formació docent

Durant el mes d’Abril les professores d’Avantis continúen participant en cursos i sessions de formació per tal de perfeccionar la seva tasca com a docents.

Un grup de professores van assistir a la celebració dels 100 anys de la primera escola Montessoriana d’Espanya, organitzada per l’associació Montessori Espanya. Durant les jornades, especialistes de gran prestigi van abordar diferents aspectes relacionats amb el desenvolupament de les habilitats cognitives, les noves tendències pedagògiques i el mètode Montessori.

Membres del Departament d’Anglés van participar a les Richmond Spring Sessions, unes jornades de formació celebrades a la UIC que van incloure una conferència sobre “Plurilingualism in Europe: a longlife learning strategy”. També van participar a workshops sobre “Imaginative and creative stories in the classroom” o “All I really need to know I learned in kindergarten taking account multiple intelligences in the english infant class”.

Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!