Can Tries, 8
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 335 50 00 Correus electònics info@avantis.edu.es | ampa@avantis.edu.es | seleccio@avantis.edu.es
 Aprenem i gaudim celebrant la diada de Sant Jordi!
 
Contacte
ca es
Entorn virtual
早上喝白醋胸猛增是真的吗丰胸产品?我也曾试过这种方法,当然是无效的。目前“挤胸法”流行将自己的胸部向内挤出形成乳沟丰胸方法,但长时间挤出乳沟后,乳房内淋巴液的逆流减少或阻止,局部血气恶化粉嫩公主酒酿蛋官网,乳腺增生,长时间的胸部活动受到限制,也会影响正常的呼吸丰胸食物。

Aprenem i gaudim celebrant la diada de Sant Jordi!

 Aprenem i gaudim celebrant la diada de Sant Jordi!

Les aules d’Avantis s’omplen de roses i llibres. La diada de Sant Jordi ha arribat, i els nostres alumnes han gaudit durant tota la jornada d’un conjunt d’activitats lúdiques i acadèmiques que, adaptades a cada edat, tenen com a objectiu aprofundir en la cultura i tradició catalanes.

Per tal de treballar aquesta diada de manera integral i globalitzadora hem seguit una metodologia pedagògica que inclou diverses vessants de l’ensenyament propi de l'etapa infantil: artística, lingüística, musical, històrica i transcendental.

Cada poblat ha treballat durant vàries setmanes una manualitat artística inspirada en la llegenda de Sant Jordi, com punts de llibre, contes o dibuixos.

Un grup d’alumnes de Pineda han fet una representació teatral de la llegenda de Sant Jordi adreçada als nens i nenes d’ Avantis, que han gaudit veient Sant Jordi, la princesa i també el drac.

 “El Racò de la Pepi” ha estat el lloc més visitat del col·legi, gairebé tots els alumnes ha comprat un conte per llegir a casa i començar aficionar-se a la lectura. 

 
Mapa Web
Tel. 93 335 50 00 Avantis

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto

Rolex offers a range of classic and professional watches to cater to different styles. Explore Rolex watch series, choose your favorite model, material, outer ring, dial and strap, there is always one for you, please clickbuy fake rolexChoose your favorite!